dissabte, 28 de març del 2015

Aplicacions per a tablets i mòbils: El Món d'en Teo!

El Món d'en TEO 

Tema: oficis i hàbits saludables. 

Cost: gratuït en uns aspectes, com per exemple, fer el pa i algun lloc, però de pagament en altres. 

Característica: interfície tàctil i interactiva, el lloc està en català, anglès i castellà. 

Funcionament: És un programa molt intuïtiu i a la vegada molt interessant, ja que ofereix a l'usuari jugar i al mateix moment aprèn, aquest lloc està més adreçat a infants petits.

Tracta sobre el coneixement de l'entorn, com ara les professions, els  hàbits, les parades del mercat, etc, també es pot treballar la escriptura, conèixer paraules noves, pintar dibuixos i enviar-los als e-mails que es guardin al programa. 

En Teo va per la ciutat fent tasques per aconseguir peces dels puzles per poder-los completar, com per exemple fer bé un pa, posar correctament les mesures i agafar el pa abans que es cremi, rentar-se les dents, endevinar la vestimenta de les diverses professions, etc.

És a dir, en Teo està en diversos llocs com ara, el mercat, on ha de trobar diferents aliments, el barri, on ha de tenir cura dels semàfors i de parar quan toca, a la pastisseria fa el pa, a la botiga ha de trobar l'uniforme dels diversos oficis que n'hi ha, i a casa es pot rentar les dents, vestir-se, dutxar-se, a recollir l'habitació i a la cuina a fer un menjar saludable. 

A l'escola pot fer traços per saber escriure les lletres, dibuixar i comptar (sumar i restar objectes de la classe). Al moment que estigui de dibuixar es pot compartir el dibuix a qui vulgui (que ha d'estar a la base de dades de l'aplicació). Si t'equivoques en Teo et diu "NO" i no et deixa fer l'acció, o quan et passes de temps, et diu deixa intentar-ho un altre cop.

Interactivitat: permet una interactivitat selectiva entre l'usuari i la màquina. Segons els clics o l'arrossegament tàctil de l'infant aquest li dóna informació i el deixa moure el cos cap a on desitgi l'usuari.

Icones: 
  • Jugador: el nen té el seu propi personatge.
  • Icona dels jugadors: per canviar de jugador. 
  • Icona de la ciutat: són tots els jocs que té l'aplicació. 
  • Vocabulari: has d'arrossegar les lletres per formar paraules de l'objecte que veus. (n'hi ha per canviar les lletres lligada i pal, a més hi ha la icona del puzle que et diu el progrés que tens per aconseguir la propera peça.).
  • Puzzles: hi ha els diversos puzles que pots fer i les peces que tens aconseguides fins el moment. 




1 comentari:

  1. Jo llegia en Teo de petit i veig que aquesta APP ha agafat l’essència dels seus contes. El disseny de personatges està prou bé i és molt fidel, però l’animació potser és un xic senzilla.

    ResponElimina