dissabte, 28 de març del 2015

Aplicacions per a mòbils i tablets: Anatomy 3D anatronica interactive

Anatomy 3D : anatronica interactive!

Tema: l'esquelet humà i els músculs.

Cost: Gratuït en el sistema ossi i muscular, però de pagament en altres sistemes del cos humà.

Característiques: interfície tàctil en 3D interactiva i està en anglès.

Funcionament

És un programa molt intuïtiu i a la vegada molt interessant, ja que ofereix a l'usuari veure en 3 dimensions els diversos ossos del cos humà i els músculs que a vegades amb imatges o be vídeos es molt difícil distingir un múscul sota diversos que n'hi ha, així sucessivament corroeix amb la resta de parts dels cos.   

Permet conèixer d'una manera més divertida i més exploratòria aquests sistemes que ens composen.

També conté informació de cada part, extret de la Wikipedia, per tant reuneix en un mateix lloc diversa informació per l'usuari-.

És una aplicació molt interessant i atractiva, ja que la pots moure al teu gust i a més pots seleccionar aquella part que vols concretament.

Interactivitat: permet una interactivitat selectiva entre l'usuari i la màquina. Segons els clics o l'arrossegament tàctil de l'infant aquest li dóna informació i el deixa moure el cos cap a on desitgi l'usuari.

Icones:

Lateral esquerra: a l'inici surt una finestra per indicar-te com et pots moure de manera tàctil en el programa.

  • A la part esquerra hi ha una icona per sortir de l'App. 
  • La creu és per tonar a començar.
  • Les fletxes en cercle que vol dir que l'esquelet rotarà en el seu eix, altre només és una fletxa en forma de cercle, que si l'oprimeix ho farà més ràpid,hi h cap a la dreta i esquerra.
  • Altres son el + i el - que són el zoom.
  • També hi ha unes fletxes que estan a dalt i baix, com les de reproducció, doncs volen dir que si cliques la de baix, treu ossos del cos fins que es quedi aquell que està seleccionat, i si dones clic a la fletxa de dalt, doncs apareixen tots en ordre.

Lateral dret:

  • Hierarchy: surten els diversos sistemes, has de clicar el que vols veure. també ofereix l'opció de veure el cos femení.
  • Data: predefined viwes (sistema muscular), et deixa veure per parts seleccionades, els músculs, exemple: músculs del abdomen, cames, etc. i així mateix et dóna la informació de cadascú.
  • Help: explicació de totes les icones que trobes a l'App.




1 comentari:

  1. Hola!
    Trobo aquesta aplicació molt útil i interessant per als alumnes de primària, ja que a mi personalment sempre m'havia semblat molt avorrit estudiar les parts del cos. Però amb aquesta aplicació, crec que es pot aprendre el mateix però d'una forma molt més divertida i interactiva.

    ResponElimina