dissabte, 28 de març del 2015

Tablets i mòbils : App Solar Walk!

Solar Walk 

Tema: el sistema solar

Cost: Gratuït en alguns planetes. 

Característica: interfície tàctil en 3D interactiva i està en anglès.

Funcionament: 

En lloc de parlar dels planetes amb imatges estàtiques dels llibres de text, doncs podríem parlar que existeixen diversos planetes i que a dins d'ells estan compostos per diverses capes i etc, i aquestes característiques les poden veure al mateix moment que s'explica.

És una aplicació que permet una interacció entre l'usuari i la màquina i es pot parlar d'una interacció selectiva, ja que l'Infant mitjançant un clic accedeix  a la informació que l'App té en cadascuns dels planetes i les seves parts.  

El programa és molt atractiu i està ambientat justament amb el so i els colors més a prop possible a la situació. La diferència d'aquest programa i altres pot ser està en aquella realitat en tres dimensions, ja que permet moure  els planetes d'un costat a l'altre i de dalt i baix. 

Els elements que trobem són diversos, a la part superior surt un llistat d'opcions de l'App i a la part inferior esquerra, amb una lupa es pot veure el llistat de planetes, cometes i asteroides que es poden trobar, alguns son de pagament. Un cop esculls el planeta per exemple, saturn,et mostra el planeta, el pots moure i veure'l comparat amb altres planetes , també, clicant al costat del seu nom a la "i", sortirà informació del planeta , fets i xifres i estructura interna, i a la part de dalt surt la data i l'hora exacta. Aquest programa es podria presentar en 5é o 6è, però no està mal tampoc, com a introducció al cicle mitjà de primària. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada