diumenge, 8 de març del 2015

Aplicacions per repasar i aprender jugant!


El Blog Computicsprimaria: 



Entre diversos Blogs que he anat trobant per la xarxa, volia destacar aquest, d'una professora anomenada Liliana Bonavita, la qual és professora de primària i especialitzada a l'àrea TIC, per tant, amb el seu blog i la seva gran recol·lecció de jocs interactius, resumeix algunes dels objectius, que jo també pretenc ensenyar en aquest Blog, que les noves tecnologies i el coneixement del medi, són una barreja possible. 

En aquest cas, ella tracta de moltes més assignatures, i està enfocada en diversos cicles, per tant, podria anomenar aplicacions com : 


Ajuda al detectiu Le Plant i els seus socis Botó i Brot de Planta, a descobrir els sorprenents misteris de la vida d'una planta!
Aquesta, és una aplicació creada per l’universitat de Illinois, que ha aconseguit diversos premis, segons ho especifica a la seva pàgina web. Es tracta de repassar o conèixer les parts de les planes, el procés de naixement, creixement, producció i mort d'aquests éssers vius, a més cal dir que té una barreja entre activitats per fer en l’ordinador i activitats que es poden fer en un paper, per tant, podria dir que és un bon començ per aquelles mestres que no volen fer servir la pàgina web per fer totes les activitats que hi ha, amb l’ordinador.

Tot això mitjançant jocs ( 6 casos, amb activitats dins de cadascún dels casos) i amb una pàgina molt intuïtiva, divertida i amb imatges que criden l'atenció dels infants. 
La recerca conclou amb un certificat, engrescant als infants a continuar creixent, és a dir, continuar aprenent! 











És un programa que té diversos temes per tractar, tots en formes d'explicacions i vídeos, que ajuden als nens i nenes a veure això que s'està explicant. Els vídeos van pas a pas, per la qual cosa el professor/a pot anar explicant coses mentre.


Així també hi ha jocs, encara que no són de grans imatges o bé amb dibuixos molt elaborats, tenen objectius concrets que per fer un exemple aniria molt bé.




Permet identificar els ossos del cos humà, així mateix, identificar-los en el cos. També ajuda a l'àrea dels músculs. Temes que es treballen en conjunt i que mitjançant jocs, tenim majors probabilitats que entenguin que volen dir aquests noms dels quals els parlem , puguin situar-los i acordar-se amb major facilitat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada