dijous, 5 de març del 2015

Symbaloo!

Què és Symbaloo?  

És una aplicació d'emmagatzematge i organització On-line.         
A més podriem afegir, exactament les ajudes que ens proporciona, per tant, és necessari esmentar el que ens explica a la seva pàgina web:   

"Symbaloo t'ajuda a organitzar tots els teus continguts online d'una manera fàcil per navegar per internet. Visita molts llocs web diàriament? Facebook, Twitter, Educaplay, Revistes i Periòdics online, videos Youtube, pàgines Wikipedia i molt més? El millor és que és gratis.            
Guarda tots els teus llocs web en una sola pàgina i comparteixi-la amb els teus amics. O agregui les pàgines que siguin d'ells a la teva Symbaloo. Comprovi-ho, i guardi les teves activitats favorites de Educaplay en una pàgina. Trobi aquestes activitats fàcilment en la teva Symbaloo i comparteixi-les amb els teus amics".    

Prem a la foto per veure el vídeo! 

     

Ara bé, segons la meva experiència com a estudiant i com a usuària de Symbaloo, puc dir que és una eina molt fàcil d'utilitzar, molt atractiva i assoleix el seu objectiu, organitzar i classificar la informació que ubiquem aquí dins. Ens permet tenir la informació en qualsevol lloc, sempre i quan tinguem conexió a internet. Ens estalvia  omplir el disc dur amb moltes pestanyes en el "favorits", i per tant, guanyem en la carrega de les pàgines web a més velocitat. 

Com fer un Symbaloo?
Afegeixo un vídeo, de com fer un Symbaloo per RQUI


El coneixement del medi i el Symbaloo?
Si que es pot relacionar, Per què? Ja que podríem guardar els blogs i Glogsters dels alumnes, a més a més, vídeos, que els volem ensenyar a la classe, articles, fotografies i etc. És còmode, senzill i gratis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada