dijous, 5 de març del 2015

Coneixement del medi i el Blogger!

Un blog és una pàgina web personal, on s'intenta transmetre idees, registrar esdeveniments, es pot buscar opinions sobre un tema, és a dir, exposar una idea o pregunta, perquè altres usuaris que vulguin donar les seves opinions, el puguin fer, per tant, parlem d'una aplicació interactiva.          

En blogger, a més d'afegir text, es poden pujar imatges, vídeos, àudios, i permet a l'usuari utilitzar diversos tipus de plantilles, colors i dissenys. 

Blogger és molt intuïtiu, la qual cosa ho fa apte per treballar amb nens i nenes de diverses edats, inclosos per tant, els alumnes de 4t.     

És a dir, per crear un blog, és necessari seguir tres passos, El primer és crear un compte d'usuari en Google,  després donar nom al blog i triar la plantilla que s'utilitzarà. La resta ve per part del creador del blog.

La diferència de Blogger i altres llocs com aquest, és que Blogger alberga més espai per als seus usuaris, per tant, permet tenir més fotografies a la pàgina que altres llocs que ofereixen serveis idèntics.
Relació de Blogger amb l'assignatura?

Podríem fer el diari de la llavor de mongeta que realitzem en aquest curs, així mateix, podríem fer un diari dels experiments que fem a classe, saber opinions i així mateix compartir-ho amb els pares o tutors.            

En conclusió, segons la meva experiència, trobada que és una manera molt positiva per treballar l'expressió escrita, el coneixement del mitjà, però a més introduir-los en la interactivitat que ens proporcionen les noves tecnologies.


Si us animeu a fer un blog, us deixo un tutorial de " Nova tutorials" a conitnuació: 


Així mateix us deixo un exemple d'un Blog d'aquesta assignatura, fet per una mestra. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada