dilluns, 20 d’abril del 2015

La motxilla digital de SymbalooEDU desembarca a Espanya!

L'articulo parla sobre l'augment de la utilització d'aquesta aplicació, cada vegada més a Espanya. Així mateix remarca les seves característiques i els seus beneficis, com per exemple, l'organització de diversos continguts de manera Online i el seu objectiu, compartir la informació interessant per a l'usuari.

Parlen així mateix, que el futur de l'educació està en els núvols, perquè cada vegada canviant els maquinaris, no volem instal·lar de nou aquestes aplicacions, per tant, és un avantatge fer servir aquesta eina, ja que permet veure-la des de qualsevol dispositiu, tauletes, mòbils, portàtils.

En la comunitat de Madrid, hi ha 50 alumnes de l'ESO, d'un institut publico, Santa Marta i Arturo Soria, han substituït des del passat any els llibres de text per les tauletes, a Màlaga també succeeix el mateix.




Considero que és una bona idea utilitzar-ho a les aules, ja que, és fàcil i efectiu compartir amb els alumnes, la informació de la xarxa ens interessa tractar o bé posar en punt de debat.
Afegint així, beneficis com que és gratuït, no ocupa espai en els ordinadors i permet organitzar el contingut que volem tractar.
Més informació aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada