divendres, 29 de maig del 2015

Text La Galera - Projecte Atòmium

És una pàgina de Text la Galera, que ha realitzat aquest projecte el qual està format per materials diversos, des de els llibres en paper fins als llibres o fitxes didàctiques digitals.
En aquesta pàgina podrem trobar el llibre de l'alumne, que està en paper, el quadern digital interactiu per l'alumne i la guia didàctica per al docent, en tots dos formats.

Pel que respecta al quadern digital interactiu, puc dir que és una molt bona eina que complementa el treball a l'explicació de la mestra, fins i tot pot servir com per saber els coneixements previs dels infants. Presenta moltes imatges, un vocabulari precís, a més està la possibilitat de veure més vídeos  i enllaços relacionats. 





A més presenta una mena de reptes estil xat, on crida més l'atenció dels infants i els motiva per continuar amb la tasca. També ofereix activitats per practicar i per avaluar-te. Podem trobar les diverses assignatures i totes en format molt cridaner i engrescador. 

                                     
En definitiva considero que és un molt bon recurs per captar l'atenció dels infants i continuar aprenent amb més entusiasme a les aules!
Més informació en Projecte ATÒMIUM

Un tutorial de la seva pàgina oficial : 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada