diumenge, 10 de maig del 2015

Scratch day!

Què és el Scracth day?
És una xarxa global d'esdeveniments que celebra Scratch - i els joves generen un codi  i crear amb ell. Durant el dia Scratch, nens i adults es reuneixen per compartir projectes i aprendre els uns dels altres.

Dia d'Scratch d'aquest any és 9 maig 2015- Però es pot organitzar un Dia de Scratch qualsevol dia. Penseu en la possibilitat d'organitzar un Dia de Scratch en la vostra comunitat!

En aquest cas a l'Escola Carme Auguet de Girona, s'organitza l'esdeveniment, el dia 15 de maig de 9:30 fins les 16:30.
Més informació : 

Organitzat per l'Escola Carme Auguet Girona

Convidem a altres tres escoles per compartir, crear i divertir tots plegats. Estarem al voltant de 220 persones en el mateix lloc per la mateixa raó: celebrem el Dia de Scratch.

Un dels èxits d'aquest esdeveniment és la conferència de vídeo amb Claudia Urrea. Ella té més de 20 anys d'experiència en el camp de l'Educació i Tecnologia. Ella va a explicar i respondre a algunes preguntes sobre l'ús de Scratch a l'escola.

Agraïm Agustí Gifre School, Sta. Escola Margarida i Dalmau Carles escola per participar en aquest gran esdeveniment. També vol donar les gràcies als investigadors, els professors de la Universitat de Girona (UdG), Centre de Recursos Pedagògics del Gironès ens ajuden a gestionar el Dia d'Scratch a la nostra escola.

Plans d'esdeveniments:

  • Cada cicle primari estudiants de la nostra escola donarà la benvinguda a altres estudiants d'un mateix nivell i mostraran l'escola.
  • De 10:00-11:00 totes les escoles compartiran diferents projectes d'Scratch.
  • Després de l'esmorzar, farem una Gymkana per jugar, crear, diferents activitats del programa.
  • Després de dinar, els investigadors i professors de la Universitat de Girona (UdG) es fan tallers per a estudiants, mentre que els mestres estaran a la conferència de vídeo amb Claudia Urrea per tal d'aprendre més sobre l'ús de Scratch a l'escola.
  • Al final, anem a fer una foto amb tots els participants usant la mateixa samarreta i al voltant d'un gat gran feta per globus. Més tard, serà un regal per a cada escola per recordar el Dia Scracth Se celebra a l'Escola Carme Auguet.

Cost: Aquest esdeveniment és gratuït.

Així mateix us adjunt un link amb l'edició anterior: click 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada