divendres, 29 de maig del 2015

Screenasmatic


Si volem fer una exposició o que els infants ho facin, una bona eina podria ser aquest programa. Per una banda, aquesta eina permet enregistrar la pantalla en moment real, és a dir, el moviment d’una pestanya a altre, el pas d’una diapositiva a l’altre. Per altre banda, també permet enregistrar la veu i vídeos. El temps per realitzar exposicions o tutorials, és de 15 minuts i només cal que tinguis el Java 1.5 o superior. 

Considero que aquest programa és molt senzill per treballar amb els infants, no cal descarregar-lo, és gratis i només necessites un micròfon i un ordinador amb connexió a Internet. 

A més és un bon recurs per fer vídeos curts sobre el que ocorre a la pantalla de l'ordinador, d'aquí al seu nom screencast. 

Un cop gravat el tutorial, el pots emmagatzemar en el servidor de Screencastomatic, publicar-lo a Youtube, o be, generar videos per emmagatzemar al teu ordinador, en el format Quicktime, Mp4, Windows Media,AVI o FLV.

Per hem de classificar en un dels nivells de la Taxonomia de Bloom, podria dir que estaria ubicar dins de la part d'anàlisi, ja que permet explicar d'una manera diferent aquella informació assolida. Dins del model SAMR, podem dir que està dins de l'apartat de millora i augment, ja que no només fa servir el Power Point sinó que permet altres maneres d'explicar una mateixa informació. 
Si us animeu a provar-ho us deixo l'enllaça de la pàgina  ScreenCastomatic 

Per més informació un tutorial per l'Andrés Arcos : 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada