dimarts, 24 de febrer del 2015

PRESENTACIÓ

El motiu principal pel qual va ser creat aquest bloc, ha estat donar resposta a una activitat plantejada per la professora de la menció que estic fent a la universitat.
Per tant, aquest bloc està dirigit a les persones que estiguin interessades a barrejar les TIC i l'assignatura de medi, demostrant que les noves tecnologies poden ser un bon complement per al mestre. Així mateix, és clar que no és l'única manera o eina per treballar l'assignatura, però sí tenir-ho en compte com un bon complement, per motivar a l'alumnat a aprendre més sobre el medi, com també ensenyar-los, que les tecnologies que tenen i veuen diàriament no són uns instruments oposats a l'escola, o que es fan servir per a situacions concretes.
Ara bé, en concret intent dirigir-me al cicle mitjà d'educació primària (alumnes de 3r i 4t), intentant treure profit al màxim de la informació que es pot trobar a la xarxa, com a articles, aplicacions, vídeos, i blocs relacionats amb el medi, que puc anar trobant pel núvol i els que comentem a les classes de TIC. Així doncs, faré una recomanació i reflexió cap a aquestes eines.          
Per què he triat aquesta assignatura i aquest cicle en particular? Ja que he estat fent pràctiques en un centre educatiu, i considero que fa falta motivar als nens/es al moment d'aprendre sobre aquesta matèria. És a dir, a les classes que he pogut presenciar, he pogut veure com la relació del coneixement del medi i les noves tecnologies estan molt aïllades, i per tant, crec que conèixer el medi actual, vol dir al mateix moment, conèixer i treballar amb les TIC.

Fotografia per: Morgue File

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada